#Uutiset

5 kodinparannussovellusta Androidille, jotka huolehtivat tylsistä asioista

Useimmilla meistä on tylsiä töitä pöydän takana ja käsityössä, joten harvoin emme saa mahdollisuutta antaa luovuutemme kukoistaa. Jos sinulla on oma koti, se on erilaista, koska voit suorittaa tee-se-itse-projekteja, joissa voit olla mahdollisimman luova, mutta saatat silti tarvita muutamien työkalujen apua, ja aiomme tarkastella joitain Android-sovelluksia, jotka sinun tulisi antaa ohjata sinua. .

Kotitaito

Ennen kuin aloitat työskentelyn uusien projektien parissa, et voi unohtaa niitä, joita sinun on seurattava säännöllisesti. Puhun niistä pienistä huoltotöistä, jotka estävät kotisi hajoamisen, mutta onneksi niitä ei tarvitse tehdä koko ajan. Sinun ei tarvitse edes miettiä, mitä tehdä ja milloin tehdä, mutta ensin sinun on täytettävä pikakysely Home Savvy -sovelluksessa. Sen jälkeen se laatii sinulle huoltoluettelon ja saat tökäyksen joka kerta, kun se on suoritettava.

Pohjapiirroksen luoja

Tiedän, että on houkuttelevaa hypätä suoraan projektiin, koska haluat sen valmistuvan mahdollisimman nopeasti, mutta kun on kyse huoneiden uudelleenjärjestelystä, et halua ottaa nopeaa lähestymistapaa. Tämä johtaa yleensä siihen, että sinun on vaihdettava asioita useita kertoja, koska et ajatellut asioita selkeästi alussa. Ennen kuin aloitat taikuuden kutomisen, sinun tulee käyttää tätä sovellusta eri pohjaratkaisujen testaamiseen ja voit jatkaa työtäsi, kun olet varma, että kaikki sopii.

Yleismies Laskin

Et voi jättää mitään sattuman varaan näinä päivinä, jos olet tekemässä tee-se-itse-projektia, joka on suurempi kuin muutaman valokuvakehyksen ripustaminen seinällesi. Materiaalit maksavat rahaa, samoin kuin aikasi, kun ajattelet sitä, joten sinun on varmistettava, että saat laskelmasi paikan päällä, kun mittaat tavaraa ja ostat kaiken, mitä tarvitset työn suorittamiseen. Tämä sovellus on täynnä monia erilaisia ​​muunnoksia, joita saatat joutua tekemään, joten se on sata kertaa hyödyllisempi kuin asioiden laskeminen tavallisella laskimella.

DIY Remodel kustannuslaskuri

Viimeinen sovellus kosketti kustannuksia, mutta jos teet isompaa työtä, sinun tulee ladata tämä sovellus, sillä se ei ole omistettu muuhun kuin auttamaan sinua selvittämään, kuinka paljon tee-se-itse-projektisi maksaa. Kuinka monta kertaa olet kuullut ihmisten ylittäneen budjetin yli tuhannella dollarilla, koska he eivät vaivautuneet suunnittelemaan asioita oikein? Tämä sovellus ei ole liian kallis, vaikka sillä on potentiaalia säästää paljon rahaa, joten olisi hullua aloittaa mitä tahansa testaamatta sitä ensin.

ColorSnap

Kun kävelet ulkona, törmäät moniin eri väreihin. Lyön vetoa, että muutamat niistä näyttävät hyvältä kodissasi. Jos olisit metsässä, luuletko löytäväsi vihreän sävyjä, jotka näyttäisivät hyvältä seinilläsi, kun suoritat kylpyhuoneremonttityön? ColorSnap on helppokäyttöinen sovellus, ja sinun tarvitsee vain ottaa valokuva kaikesta, josta pidät. Sovellus sovittaa sen sitten lähimpään Sherwin Williamsin maalisarjan väriin, jotta voit käyttää sitä kotona.

Tuot luovuutta

Olen varma, että päässäsi pyörii paljon ideoita ja voit tuoda luovuuden pöytään, mutta anna joidenkin näistä sovelluksista käsitellä tylsiä asioita. Olet iloinen, että latasit ne, koska ne ottavat painon pois mielestäsi helpottamalla tiettyjä tehtäviä huomattavasti.