#Koti

5 laadukasta kodinparannussovellusta, jotka auttavat sinua, jos et ole luonnollinen tee-se-itse

Talouden huonontuessa monet ihmiset ovat nyt päättäneet, että he haluavat tehdä omat tee-se-itse-työnsä kotona sen sijaan, että palkkaisivat jonkun joka kerta, kun he tarvitsevat jotain. Se kuulostaa teoriassa hyvältä, mutta jos olet jo kokeillut käsiäsi tee-se-itse, tiedät, että se ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää. Katso näitä sovelluksia, jotka voit ladata puhelimeesi, koska ne varmasti muuttavat vaikeat tehtävät vähemmän monimutkaisiksi.

HandyMan Sidekick

Batman pyysi Robinia auttamaan häntä selviytymään kaikista pahiksista. Tarvitset myös loistavan apulaisen, kun käsittelet kodin kunnostusprojekteja, enkä voi kuvitella parempaa kuin HandyMan Sidekick -sovellus. Se ei ole niin edistynyt kuin useimmat sovellukset, mutta se vain lisää vetovoimaa, koska se on erittäin helppokäyttöinen. Se auttaa sinua tekemään paljon nopeita laskelmia, kun tarvitset tarkan luvun ennen kuin jatkat jotain, ja siihen on jopa sisäänrakennettu taskulamppu, kun sinun on päästävä näihin pimeisiin ja likaisiin paikkoihin.

iHandy Carpenter

Kaukana ovat ajat, jolloin voit soittaa ja vastaanottaa puheluita vain matkapuhelimellasi. Ihmiset odottavat nyt sovellusten olevan tehokkaita, mutta veikkaan, että he eivät olisi voineet arvata, että he voisivat muuttaa puhelimesi monitoimityökaluksi, joka tekisi muutamasta tavallisesta puusepäntyökalusta melkein vanhentuneen. iHandy Carpenter -sovelluksen avulla puhelimesi voi toimia astemittarina, teräsviivaimena, pintatasona ja muutamina ylimääräisinä esineinä. On mukavaa, että ne ovat kaikki yhdessä paikassa sen sijaan, että yrittäisitte kaivaa työkalupakkia läpi löytääkseen jokaisen yksittäisen asian.

Kipsilevylaskin

Kipsilevyn asentaminen on yksi monimutkaisimmista tee-se-itse-tehtävistä, joita todennäköisesti yrität itse, joten siitä on varmasti apua, jos sinulla on sovellus, joka auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon todella tarvitset. Se ei ole niin helppoa kuin luulet, kun otat huomioon ovet ja ikkunat, mutta Drywall Calculator -sovellus yksinkertaistaa asioita puolestasi. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa muutama numero, ja sovellus palauttaa kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi.

iScrew

Älä vaivaudu yrittämään laskea, kuinka monta ruuvia on liikkeellä, sillä olet siellä koko päivän. Tämä aiheuttaa ongelmia, kun yrität selvittää, mitkä tarvitset työn suorittamiseen. Jos yrität vaihtaa keittiökaapin ruuveja, sinun on asetettava samat ruuvit takaisin paikoilleen, joten jos puhelimessasi on iScrew-sovellus, voit nopeasti selvittää, mitä tarvitset. Se tarkoittaa, että voit tilata niitä verkosta ilman, että sinun tarvitsee mennä kauppaan ja vertailla kaikkea johonkin vanhoista ruuveista.

Rakentajan apulainen

Muistatko tieteellisen laskimen, jota käytit koulussa? Aluksi sitä oli vaikea käyttää, mutta muutaman päivän kuluttua siitä olisi tullut sinulle toinen luonto. Sanon tämän siksi, että jos lataat tämän rakennuslaskimen, sen omaksuminen kestää jonkin aikaa, mutta kun teet töitä kotona, se on erittäin kätevä. Jos teet laskelmasi väärin, saatat pilata tekemäsi työn ja voit päätyä huuhtelemaan rahaa pesualtaaseen.

Älä vain siipi sitä

Jos yrität siipiä sitä, tulet pettymään tavalla tai toisella. Se on tapahtunut tuhansille ihmisille, joten ei ole mitään syytä, miksi se ei tapahtuisi sinulle, ellet ole luonnollinen tee-se-itse. Hyväksy vain, että tarvitset vähän apua, ja lataa nämä sovellukset ennen seuraavan projektin aloittamista.