#Koti

5 parasta Android-sovellusta minkä tahansa DIY-projektin ratkaisemiseen kotona

Mikään ei tunnu paremmalta kuin pyyhkiä hiki pois otsalta DIY-projektin päätyttyä, koska on hienoa tehdä asioita itse. Se, että sinun ei tarvitse kutsua apua, ei tarkoita, että sinun on arvattava tiesi jokaisen tehtävän läpi. Apua on saatavilla kodin parannussovellusten muodossa, ja aiomme tarkastella muutamia, jotka sinun pitäisi olla Android-puhelimessasi.

Maaginen suunnitelma

Muistatko, kun elämä oli monimutkaista ennen kuin tekniikka muutti kaiken? Aiemmin ainoa tapa luoda kotisi pohjapiirros oli kävellä ympäriinsä mittanauhan kanssa ja kirjoittaa kaikki muistiin manuaalisesti. Nykyään sinun ei tarvitse edes omistaa mittanauhaa, jos sinulla on älypuhelin, johon on asennettu Magic Plan. Ota vain muutama valokuva jokaisesta kodin huoneesta eri kulmista, ja sovellus sylkee pohjapiirroksen kaikkine mitoineen.

Handywomanin kodin korjaukset

Tee-se-itse-maailma kuuluu tällä hetkellä vielä miehille, mutta asiat ovat pikkuhiljaa muuttumassa, kun yhä useammat naiset ovat valmiita käärimään hihat ylös ja takertumaan vakavaan työhön. Ei ole mitään syytä, miksi naiset eivät voisi toteuttaa mitään tee-se-itse-projektia yhtä hyvin kuin kaverit, mutta jos he eivät ole koskaan kokeilleet sitä ennen, he tarvitsevat apua, ja siinä tämä sovellus auttaa. Se ei vain kerro sinulle, kuinka korjata tiettyjä asioita, vaan sinulle näytetään myös kuinka käyttää monia työkaluja, joista et todennäköisesti ole koskaan kuullut ennen.

Kodinkunnostuslaskimet

Ennen kuin kiirehdit mihinkään, on tehtävä paljon suunnittelua. Ennen kuin aloitat minkä tahansa työn, sinun on selvitettävä, kuinka paljon materiaalia tarvitset, muuten kulutat liikaa tai joudut tekemään useamman kuin yhden matkan kauppaan. Sinun on myös arvattava, kuinka paljon tietyn projektin pitäisi maksaa, jotta et ylitä budjettia. Home Improvement Calculators -sovellus auttaa sinua kaikissa numeroiden murskauksessa, ja kun sinulla on luvut edessäsi, se tekee elämästä paljon helpompaa.

Kodin kunnostus- ja korjausvinkkejä

Tulee olemaan monia asioita, joista et tiedä, jos et ole koskaan aiemmin tehnyt tiettyä tee-se-itse-työtä, ja jos saat jotain pieleen, saatat päätyä vaikeuksiin. Se voi olla jotain, joka ei ole liian vakava, kuten budjettisi ylittäminen muutamalla sadalla dollarilla, mutta jos et valmistele työmaata oikein, saatat vahingoittaa jotain ja päätyä valtavaan korjauslaskuun. Tämä sovellus on täynnä korjausvinkkejä, ja toivottavasti monet niistä ovat sinulle uusia, mikä tarkoittaa, että sovellus hyödyttää sinua suuresti.

Kodin korjaus

Ehkä sinun ei tarvitse kutsua remonttiurakoitsijoita, jos teet vain pientä työtä, jonka voit tehdä helposti itse. Et voi suorittaa suuria töitä, jos et ole kokenut, mutta sinun ei tarvitse kutsua ketään joka kerta, kun sinun on suoritettava yksinkertainen tehtävä. Jos olet huolissasi tekemästäsi jotain itse, lataa vain Home Repair -sovellus, joka on foorumi, jossa ihmiset vastaavat kaikkiin kysymyksiisi, ja siellä on myös paljon tee-se-itse-videoita.

Olet vain yhden askeleen päässä

On hienoa tietää, että saat puhelimesi esiin ja saat käyttöösi valtavan määrän tietoa muutamassa sekunnissa. Se tarkoittaa, että et ole huolissasi niin usein, kun olet keskellä työtä. Jos testaat kaikkia tänään mainitsemiamme sovelluksia, sinulla ei pitäisi olla liikaa vaikeuksia tehdä mitään ja kotisi näyttää lopulta upealta.