#Liiketoiminta

5 sovellusta, jotka sinun pitäisi omistaa, jos aiot sijoittaa lisää omaisuuteen

Harkitsetko vuokrattavan kiinteistön ostamista? Entä vuokrata toimistotilaa työskentelyä varten muualta kuin makuuhuoneesta? Älä mene ulos ja aloita heittelemään rahojasi ennen kuin tiedät mitä olet tekemässä. Jos tarvitset apua, aiomme puhua joistakin hyödyllisistä sovelluksista. On hyvä idea pitää ne puhelimessasi siltä varalta, että joudut soittamaan niihin.

Tulot Kiinteistöjen asuntolaina laskin

Syy, miksi ostat vuokra-asuntoja, on se, että voit vuokrata ne ja tehdä murhan, mutta loppujen lopuksi et voi luottaa siihen, että joku antaa sinulle rahaa joka kuukausi vuokra-asunnossasi asumisesta. Ennen kuin sitoudut mihinkään, sinulla on oltava varaa asuntolainaan siltä varalta, että kiinteistösi jää tyhjäksi kuukausiksi kerrallaan. Siksi Income Property Mortgage Calculator -sovelluksen kaltainen käyttö on välttämätöntä, sillä saat selville, mitä sinulla on varaa riskeerata.

Hengitä

Jos haluat vuokrata toimistotilaa, sinun ei välttämättä tarvitse maksaa kuukausimaksua riippuen siitä, kuinka usein aiot käyttää toimistoa. Jos työskentelet kotoa, saatat haluta vain poistua kotoa muutaman kerran viikossa sen sijaan, että suuntaisit joka aamu omaan yksityiseen toimistoosi. Breatherin avulla voit vuokrata toimistotiloja tunneittain kuukauden sijaan, mikä tarkoittaa vähemmän sitoutumistasi, ja jos löydät itsesi uudesta kaupungista, jossa ei ole työpaikkaa tai kokouksia, sovellus säästää sinut.

Tuloomaisuuden sanasto

Ennen kuin päätät hankkia lisäkiinteistön, sinun on tiedettävä paljon asioita, ja olen varma, että olet jo tehnyt kovasti töitä kerätäksesi paljon tietoa. Valitettavasti unohdat asioita ja sinun on etsittävä ne uudelleen. Income Property Glossary -sovellus ei ole millään tavalla seksikäs, mutta se on täpötäynnä kaikkea tärkeää, mitä sinun tulee tietää, ja voit palata siihen mahdollisimman usein, kun tarvitset vähän. muistutus jostain.

Live-huutokaupat

Mikään ei ole pahempaa kuin kaunis koti, jossa ei sisällä mitään yhtä kaunista. Ainoa ongelma kuvataiteen ja keräilyn antiikkien ostamisessa on, että ne ovat erittäin kalliita, mutta on halvempi tapa täyttää toinen koti upeilla esineillä ilman, että sinun tarvitsee rikkoa pankkia. Jos lataat Live Auctions -sovelluksen, voit etsiä sen kautta seinälle ripustettavia maalauksia ja klassisia huonekaluja, jotka piristävät mitä tahansa huonetta ja voit tehdä niistä tarjouksen saadaksesi parhaat mahdolliset tarjoukset.

Kiinteistön arvioija

Jos etsit myytäviä asuntoja murhan toivossa, sinun on oltava erittäin varovainen sijoittamasi omaisuuden suhteen. Saatat lopulta menettää kaikki kovalla työllä ansaitut rahasi, mutta siihen on vain pieni mahdollisuus tapahtuu tällä hetkellä. Todellinen ongelma on ostaa jostain, vaikka olisit saattanut ansaita enemmän rahaa ostamalla toisen kodin naapurikylästä. Property Evaluator -sovellus auttaa sinua arvioimaan kunkin kiinteistön tulopotentiaalin ennen kuin aloitat ostopäätöksen.

Se on iso askel

Ensimmäisen asunnon ostaminen on helppoa, kun sitä ajattelee. Ehkä se ei tuntunut siltä tuolloin, mutta kaikkien täytyy käydä se läpi ja useimmilla ihmisillä on siihen varaa. Kun on aika laajentaa valtakuntaasi, sinun on oltava varovaisempi ja nämä sovellukset estävät sinua hukkumasta.