#Uutiset

5 tehokasta tapaa ansaita rahaa blogistasi nopeasti eettisesti

En tunne monia ihmisiä, jotka kirjoittavat blogeja vain siksi, että he rakastavat kirjoittaa jatkuvasti. He saattavat pitää blogitekstien kirjoittamisesta, mutta loppujen lopuksi he haluavat ansaita rahaa. He haluavat laittaa ruokaa pöydälleen ruokkiakseen perhettään, mutta eivät, koska tekevät jatkuvasti typeriä virheitä. Tutustu joihinkin näistä hienoista tavoista ansaita enemmän rahaa blogistasi ja katso, oletko käyttänyt niitä.

Heillä on todellinen ongelma

Ylipaino on valtava ongelma, jonka monet kohtaavat, ja he ostavat mielellään tuotteesi, jos voit taata, että se auttaa heitä pudottamaan kiloa. Myös tomaattien oikean viljelyn oppiminen on monien ihmisten kohtaama ongelma, mutta he eivät ole yhtä nopeasti luovuttaneet rahojaan, koska täydellisen tomaatin kasvattaminen ei muuta heidän elämäänsä. Voit tietysti ansaita rahaa missä tahansa markkinarakossa, mutta miksi et valitse sellaista, jossa on ilmeistä, että ihmiset kärsivät todellisista ongelmista?

Toistuva tulomalli

Miksi myydä asiakkaalle jotain kerran, jos voit tarjota jotain hämmästyttävää, josta hän on valmis maksamaan kuukausittain? Jos valitset oikean markkinaraon, voit melko helposti rakentaa jäsensivuston, ja jos se on hienoa, ihmiset kirjautuvat siihen. Jos tarjoat erinomaista tietoa jäsensivustolla, he eivät halua lähteä, joten jos saat sen oikein, sinulla saattaa olla asiakas, joka ei koskaan halua lakata antamasta sinulle rahaa. Toistuva tulomalli on asia, jota sinun on harkittava, jos haluat skaalata liiketoimintaasi nopeasti.

Anna muiden hoitaa markkinointisi

Kaikki tietävät, että et voi rakentaa yksinkertaista blogia ja alkaa ansaita rahaa heti. Se ei ole niin helppoa, koska sinun on ensin tehtävä paljon markkinointia houkutellaksesi ihmisiä takaisin sivustollesi. Et aina halua mennä ulos etsimään uusia asiakkaita joka ikinen viikko, koska se vie aikaa tärkeämmiltä asioilta, joita voisit tehdä, joten jos teet blogistasi merkittävän, lukijasi tekevät markkinoinnin puolestasi. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että antaisit hyödyllisiä neuvoja, haluat räjäyttää heidän mielensä hämmästyttävällä sisällöllä, joka muuttaa heidän elämänsä.

Sinun täytyy testata kaikki

Jotkut bloggaajat ovat tietämättömiä siitä, että he voisivat kaksinkertaistaa tulonsa yhdessä yössä tekemällä muutamia yksinkertaisia ​​säätöjä sivustonsa tärkeimmille sivuille. Näin tehokas Internet on, ja ainoa tapa, jolla voit hyödyntää sitä, on testata kaikkea, kunnes löydät tavan parantaa tulosprosenttiasi. Siellä on jopa ohjelmistoja, jotka auttavat sinua huolehtimaan kaikesta, joten jos ansaitset jo vähän rahaa sivustostasi, sinun on aloitettava A/B-jakotestaus.

Tarjoa lisäratkaisuja

Kuvittele hetkeksi, että pidät blogia, jossa arvostelet tiettyjä Etelä-Afrikan viinejä. Se on tarpeeksi markkinarako rakentaaksesi maineesi alalla, mutta jos myyt vain viinipakkauksia, et ehkä pysty skaalaamaan liiketoimintaasi kunnolla. Asiakkaat, joille myyt viiniä, tarvitsevat myös viinitelineet ja jääkaapit, joten voit tarjota niitäkin. Tunnista tuote, jonka ihanteellinen asiakkaasi haluaa, mutta älä unohda tarjota heille muita tuotteita, joita he tarvitsevat, koska se lisää tulojasi.

Älä anna periksi

Saatat kuulla ihmisten sanovan, että onnistut lopulta, jos jatkat kovasti töitä. En voi sanoa, ettei se ole totta, mutta voin kertoa, että menestyminen on helpompaa, jos teet ensin oikeita asioita. Esimerkeillä, joista olemme tänään puhuneet, voit käyttää niitä ansaitaksesi ansaitsemaasi rahaa.