#Uutiset

5 upeaa iPhone-sovellusta, jotka puhdistavat ruokavaliosi itsekseen

Älä ole yksi niistä ihmisistä, jotka eivät välitä suuhusi laittamastasi ruoasta. Saatat päästä eroon siitä tällä hetkellä, mutta ajan myötä se saa sinut kiinni. Parasta, mitä voit tehdä, on tarkistaa ruokavaliotasi varmistaaksesi, että se on mahdollisimman terveellistä. Tämä ei tarkoita, etteikö sinulla olisi varaa satunnaiseen herkkuun, mutta tässä on muutamia sovelluksia, jotka auttavat sinua selvittämään suurimman osan siitä, mitä suussasi menee.

Aito Ruoka

Nykyään on vaikea tietää, mitä suuhusi laitat, koska kaikkeen heitetään geneettisesti muunnettua tavaraa. Se ei auta ketään, joka välittää terveydestään, ja jos haluat tehdä asialle jotain, voit valita True Food -sovelluksen. Se antaa sinulle pari luetteloa ja niiden sisällä olevat ruoat ovat joko hyviä tai huonoja. Jos et halua syödä mitään, mikä saattaisi vaarantaa terveytesi, sinun tulee noudattaa kaikkia vihreällä listalla olevia ruokia, niin pärjäät.

Allergiavartija

Oletko koskaan miettinyt, miksi et tunne olosi hyväksi tietyntyyppisen ruoan syömisen jälkeen? Monet ihmiset ovat allergisia tai intoleransseja erilaisille elintarvikkeille, ja voit olla pitkään tietämättä siitä, jos et ole varovainen. Allergy Guard -sovellus auttaa sinua siivoamaan ruokavaliosi kertomalla, mitä tietyissä ruoissa on, ja saat selville tiettyjen ainesosien ja yleisten allergeenien välisen suhteen. Kun olet vaihtanut nuo huonot ruoat pois ruokavaliostasi, alat tuntea olosi sata kertaa paremmaksi.

Onko tuo gluteeniton?

Olemme alkaneet ymmärtää, että gluteenia tulisi välttää mahdollisuuksien mukaan, koska monet ihmiset eivät pysty käsittelemään sitä kunnolla, mutta mistä sinun pitäisi tietää, mitä sinun pitäisi välttää? Et aina tiedä, että tietty tuote sisältää gluteenia, ellet käytä sovellusta, kuten “Is That Gluten Free?”. Hae sovelluksen eri merkkejä ja löydät jopa ruokaa, joka ei sisällä gluteenia, vaikka jotain hyvin samankaltaista supermarketin hyllyltä löytyykin. Vatsasi kiittää sinua sovelluksen käytöstä, samoin terveytesi.

Korvaukset

Sinun ei tarvitse tuntea olosi pahaksi, jos et voi syödä jotain, koska se ei ole terveydelle hyväksi. On suuri mahdollisuus, että pystyt syömään tietyn aterian, mutta sinun on vaihdettava joitain asioita. Jotta voit tehdä tämän, sinun on vältettävä tiettyjen ainesosien lisäämistä ateriaasi, ja se on korvattava jollain vastaavalla. Substituutiot-sovellus on kätevä työkalu kaikille, jotka haluavat korvata yhden ainesosan toisella, sillä kun olet kirjoittanut tietyn ruoan, se tulee takaisin luettelon kanssa vaihtoehtoja.

Herkullinen

Tiedämme, että tietyntyyppiset alkoholijuomat ovat todella hyviä terveydellemme, kunhan juomme niitä kohtuudella. Viini on täydellinen esimerkki käytettäväksi ja erityisesti kaikki punaiset. Jos aiot juoda muutaman lasillisen punaviiniä joka viikko, haluat varmistaa, että ostat markkinoiden maukkaimmat pullot, ja Delectable voi auttaa sinua löytämään ne. Kävele vain viinikäytävällä skannaamalla pulloja supermarketissa ja saat selville, kuinka muut ihmiset ovat arvioineet ne, jotta voit varastoida viinihyllyisi vain parhaita.

Se on helppoa, kun sen osaa

Tiedän, että jotkut ihmiset selittelevät ruokavaliotaan tietämättömyytensä takia, mutta toivottavasti näet, että sovellusten avulla on nyt mahdollista löytää tietoa mistä tahansa. Jotkut ihmiset viettävät vuosia koulussa opetellen täydellisen ruokavalion laatimista, mutta voit siistiä itsesi näillä hienoilla sovelluksilla, ja ne tekevät suurimman osan työstä puolestasi.