#Koti

5 iPhone-sovellusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lisäkiinteistöjen ostamisesta ja hallinnasta

Kiinteistöstä on tulossa jälleen paljon suositumpi kovien vuosien jälkeen, joten jos haluat sijoittaa osan rahoistasi viisaasti, saattaa olla hyvä idea ostaa niitä. Vaikka sinulla olisi jo useita kiinteistöjä, saatat silti tarvita vielä parempia mahdollisuuksia, joten aiomme tarkastella joitakin mahtavia sovelluksia, joilla voit tällä hetkellä pelata iPhonellasi, ja ne auttavat sinua kaikessa.

Analyytikko

Jos haluat alan suurimman sovelluksen, sinun kannattaa valita tämä, koska se on ilmeisesti erittäin suosittu syystä. Sovellukseen on sisäänrakennettu useita ominaisuuksia, joten sinun ei tarvitse ladata useita tiettyyn asiaan keskittyviä sovelluksia, jos haluat helpottaa elämääsi. Se sisältää muun muassa kiinteistönmittaustyökaluja ja asuntolainalaskureita, ja voit myös tallentaa kaiken pilveen, jotta et menetä mitään tärkeitä tietoja, joita olet hankkinut.

Kiinteistöanalyysi

Aina kun yrität onneasi investoida kiinteistöön, lopullisella päätökselläsi on merkitystä. Jos haluat lopullisen päätöksen olevan hyvä, tarvitset erikoistyökalujen apua ja tämä sovellus on tarkoitettu auttamaan sinua tekemään oikeita valintoja. Se perustuu suosittuun Amazonin sijoituskirjaan ja se on jo auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa, joten jos haluat olla yksi niistä sijoittajista, jotka tulevat ulos toiselta puolelta hymy huulillaan, kannattaa ainakin testata sovellusta. ulos.

Jäljellä olevat tulot kiinteistöistä

Jos sinulla on vähän ylimääräistä rahaa, et ehkä edes tiedä mitä tehdä sillä, mutta ehkä olet kuullut tästä maagisesta asiasta, jota kutsutaan “kiinteistösijoitukseksi”. Monet ihmiset yrittävät myydä sinulle unelmaasi, mutta jos olet täysin tietämätön, sinun on opittava mahdollisimman paljon ennen kuin kasat jalat, ja tämä sovellus näyttää sinulle, mitkä mahdollisuudet sinua odottavat. Kun olet käynyt sovelluksen läpi, sinun tulee olla valmis alkamaan etsiä sijoitusmahdollisuuksia.

iROI

Ainoa syy, miksi pääset kiinteistöpeliin vakavalla tasolla, on ansaita hyvää rahaa, joten voit maksimoidaksesi sinun on selvitettävä, mikä on sijoituksesi tuotto. Tämä sovellus auttaa sinua selvittämään, mitä voit odottaa takaisin, kun sijoitat mihin tahansa, mutta muista vain, että se on vain arvio, etkä voi taata minkä tahansa sovelluksen sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Se ottaa monia asioita huomioon, joten vaikka se ei ole 100% tarkka, se on parempi kuin yrittää vetää numeroita tyhjästä itse.

Hauskoja piikoja

Jos sinulla on kiinteistöimperiumi ja kotisi tai toimistosi ovat tyhjillään, sinun on silti siivottava ne, etkä voi tehdä kaikkea itse. Jos etsit siivouspalvelua, joka lakaisee ja puhdistaa kaikki kiinteistösi, kannattaa harkita Merry Maids -sovelluksen lataamista puhelimeesi. He ovat alan johtajia, joten tiedät, että voit luottaa heihin tekemään työnsä kunnolla. Varaa vain kaikki sovelluksen kautta, ja kaikki omistamasi omaisuus on aina valmiina jonkun muuttamaan suoraan sisään.

Pelaa peliä viisaasti

Kun sinulla on käsissäsi useampi kuin yksi kiinteistö, elämästäsi tulee hieman vaikeampaa, koska sinun täytyy hallita niitä, mutta voit keventää taakkaa etsimällä hyviä tarjouksia ja huolehtimalla kiinteistösi ensisijaisesti. Uskon, että kaikki tänään käsittelemämme sovellukset hyödyttävät sinua omalla erityisellä tavallaan, joten kokeile niitä.